Advanced
HKMandarinTutor.com (香港普通話老師網)
Introduction Activities(0) Album Videos Coupon(0)

Page view: 4623
0
Votes: 0
Total rate: 0
District: Kwun Tong
Address:
E-mail:[email protected]
Website: www.hkmandarintutor.com
Category: Putonghua
Age Group: 18

www.hkmandarintutor.com    香港普通話老師網 專注於上門普通話老師中介

由於我們教了多年普通話,這些年認識了很多行內的普通話老師, 小部份已在這網站註冊, 但大多數暫時都只線下和我們保持聯絡。龐大的普通話老師團隊 讓我們做配對時事半功倍,確保學員能找到一個適合的,時間充裕的,家住附近的普通話老師 提供可靠穏定的普通話補習服務

我們在小學,中學,補習社,都教過普通話,深明一般學員在學普通話時遇到的難點,重點。

我們的多元及紮實的普通話教學經歷, 讓我們明白到, 不同學習風格的學員, 不同程度的學員, 不同學習目標的學員, 在選擇普通話老師時, 都應該有不同的考慮及期盼。

我們深信我們在為學員提供中介服務時, 不只是單純的交換一個聯繫方式, 還應該思考 “這樣的學員, 適合怎樣的普通話老師“這問題。

我們會努力的把好關,希望大家都能找到一個適合的普通話老師, 並因此愛上普通話,愛上中國文化,愛上國家。下列是我們其中一個創辦人的普通話基準試成績單, 以及香港浸大學頒發的普通話教師證書課程文憑, 以證我們不是信口開河。http://hkmandarintutor.com/why

www.hkmandarintutor.com is a Mandarin tutor agency whose staff have been Mandarin teachers in Hong Kong. We refer experienced Chinese teachers who love teaching Chinese and teaching Mandarin so that our western learners can learn Chinese and learn Mandarin effectively with Mandarin courseMandarin class and Mandarin lesson which are tailor made just for them. Lets learn to speak Mandarin today!

Activity Name Age Fee
No current activity found
Video not yet provided by this center
Image Title Display End
No coupon
Rating Login or Register now to give rating
Title
Content
Validation code