Advanced
JR Art Studio (卓爾畫室)
Introduction Activities(0) Album Videos Coupon(0)

Page view: 5829
0
Votes: 0
Total rate: 0
District: Ma On Shan
Address: 馬鞍山鞍駿街11號福安花園商場一樓73及94舖
Phone: 31149050 / 31149047
E-mail:[email protected]
Website: www.jr-art.hk
Office hour: MON 14:00-20:00
TUE 14:00-20:00
WED 09:30-20:00
THU 14:00-20:00
FRI 09:30-20:00
SAT 09:30-20:00
SUN 主日休息
Category: Arts CraftsPre-NurseryOthersPaintingOther Multiple QuotientSketchClayVisual ArtsPotteryOther Arts/InterestsDesignModel MakingPublic Examination
Person in charge: Raymond Chan
Facebook:
我們一直認為起初神創造天地時,已經將美好展現在人眼前。因此,我們希望孩子透過在藝術創作(探索繪畫、純繪畫、多媒體)培養出孩子的美感和欣賞能力。
 

我們會透過以下的藝術創作範疇,發展孩子的藝術能力:
(一)探索繪畫
利用不同的媒介,例如:手指畫、拓印、版畫…等,讓孩子從不同媒體中對藝術有所認知,引發創意思考。


(二)純繪畫
指水彩、素描、蠟筆、水墨畫、粉彩、油畫…等;以單純的表達形式,在空間上利用平面方式呈現作品的美。


(三)多媒體創作
利用繪畫、木工、紙藝、泥膠、拼貼…等技巧,創作混合媒介的立體或半立體製作,以拓展孩子對空間及視覺元素的視野。


(四)多元活動
透過戶外寫生、參觀、探訪或欣賞活動,以促進藝術的交流和藝術觸覺的表達。

Activity Name Age Fee
No current activity found
Video not yet provided by this center
Image Title Display End
No coupon
Rating Login or Register now to give rating
Title
Content
Validation code